Over ons

Hans. Aangenaam!

Wij zijn Nieuwe Tijden.

Nieuwe Tijden. Hoe weten we nu zeker dat deze aanstaande zijn? Omdat de vraag-evolutie van vandaag wordt gestuurd door technologische verandering, met name digitalisering. Alles wat we willen kunnen is er al.

Deze reis van klassieke handel en traditionele industrie naar digitaal groeit exponentieel snel. En in no time zijn we bij “artificial intelligence”: intelligentie door machines en dus niet door mensen. Wat betekent dat voor de wereld waarin we dan leven? Hoe zorg je ervoor dat je koers kiest en houdt in deze maatschappelijke turbulentie? Door ongefilterd te kijken naar de toekomst, zodat je deze kunt vormen. Je verhouden met wat er nu is op weg naar waar je ambitie ligt. Is dat gemakkelijk? Nee. Maar het is het verschil tussen “krijgen wat je kreeg omdat je doet wat je deed” en “rethinking yourself”.

Wij maken bedrijven succesvoller door te beginnen bij de klant.

Dit is precies ons werk. Niet alleen het punt in de verte maar ook wat je vandaag moet gaan doen om daar te komen. Dat maakt ons werk zo boeiend: strategieontwikkeling voor bedrijven met lef en ambitie. Geen poespas en dikke rapporten, maar met een koel hoofd en warm hart de handen uit de mouwen. De mensen in een bedrijf zijn daarbij het materiaal.

Hoe wij te werk gaan? Wij maken bedrijven succesvoller door te beginnen bij de klant. Klantbeleving is namelijk de beste graadmeter om te beoordelen hoe een onderneming functioneert. Dat zijn zowel externe als interne klanten. Want buiten winnen is binnen beginnen!

Hans Joosten

“Buiten liggen de echte kansen”

Focus: doe een paar dingen goed en doe de rest met partners. Je concurrent van gisteren is misschien je partner van morgen! Als econoom en commerciant is dit mijn werkterrein. Vooral voor technische organisaties: de kloof tussen de technische ‘spec en de toepassing van de gebruiker boeit me. Ik ga daarbij uit van oorzaak en gevolg om tot verandering te komen vanuit een samen opgestelde visie.

Kortom: Ruim 15 jaar ervaring op MT/directieniveau van technische bedrijven. Econoom met affiniteit voor commercie en innovatie. Resultaatgericht, pragmatisch en een verbinder. Specialisme: Initiëren van veranderprocessen binnen organisaties waar de klant centraal in staat. De basis is een heldere visie, doel en strategie.

Onze diensten

Je klant

Hoe gaan je mensen om met jullie klant? Wil jij meer omzet met dezelfde mensen? Of wil je in contact komen met je klant?

LEES MEER

Jouw organisatie

Hoe toekomstbestendig of ontwikkelgericht is jouw onderneming? Hoe pak je een cultuurverandering aan?

LEES MEER

Persoonlijk

Hoe goed ken jij jouw klant? Wat zijn jouw drijveren? Weet jij waarom jouw bedrijf bestaat? In welke behoefte je voorziet?

LEES MEER

Share This