Je klant

De klantreis

Je klant koopt veel meer dan alleen een product of dienst. Een klant heeft voor jou gekozen omdat er een verwachting ligt. Een verwachting die begint bij een eerste kennismaking. Hoe gaan je mensen om met jullie klant? Klopt dat beeld nog wanneer je de klant matcht met de administratie? Wat gebeurt er allemaal na de levering van het product of de dienst? Komt je klant terug en wat heb jij daar aan gedaan? Nieuwe Tijden focust meer op de hele klantreis dan alleen de (financiële) transactie. Daar liggen namelijk kansen. Wil je weten hoe? Neem contact met ons op, dan leggen we het je graag uit!

Samen met het managementteam van een applicatiebouwer van sensoren heeft NT in een uitgebreid traject van een half jaar de bedrijfsstrategie herijkt. Hierdoor kon ook de marketingstrategie worden bepaald en worden gebriefd aan een professioneel marketing- en communicatiebureau.

Meer resultaat met dezelfde middelen

Wil jij meer omzet met dezelfde mensen? Het kan echt, zonder alleen aandacht te besteden aan new business. De grootste kansen voor omzetgroei liggen namelijk bij je bestaande klanten. Om daar het maximale uit te halen moet je alleen wel weten waar je moet kijken en moeten je werknemers, sales en non-sales, zich bewust zijn van de kansen. Wie is jouw beste klant?

Vanuit een langlopende relatie heeft NT samen met een producent van verlichtingsoplossingen de bedrijfsstrategie samengesteld. Uitgangspunt van de strategie is de waarom van de ondernemer en zijn collega’s. Ook bij de tactische doorvertaling is NT telkens betrokken geweest en functioneert NT als sparring-partner van de directie. Na een cyclus van vijf jaar is NT opnieuw betrokken bij de herijking van de strategie en het vervolg.

Marketing en communicatie

In contact komen en blijven met je klant. Door regelmatig contact te hebben is er een kans om de verwachting van je klant te bevestigen waardoor hij terug blijft komen en graag klant blijft. Hoe doe je dat? Een advertentie in een krant is ouderwets en doet misschien iets met je imago. Maar hoe krijg je ambassadeurs? Hoe gaat een klant voor jou verkopen? Nieuwe Tijden, nieuwe mogelijkheden maar ook nieuwe noodzakelijkheden als social media… Met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van marketing en communicatie kunnen wij je goed helpen met deze slag.

Voor een lokale hockeyclub hebben we een strategietraject begeleid waarin de levensloop van de hockeycultuur concreet is gemaakt en handvatten geeft voor de toekomst van de vereniging

Onze diensten

Je klant

Hoe gaan je mensen om met jullie klant? Wil jij meer omzet met dezelfde mensen? Of wil je in contact komen met je klant?

LEES MEER

Jouw organisatie

Hoe toekomstbestendig of ontwikkelgericht is jouw onderneming? Hoe pak je een cultuurverandering aan?

LEES MEER

Persoonlijk

Hoe goed ken jij jouw klant? Wat zijn jouw drijveren? Weet jij waarom jouw bedrijf bestaat? In welke behoefte je voorziet?

LEES MEER

Share This